Baka något gott till kaffet

Det är alltid lika gott att ha någonting att äta till kaffet. Det kan endera vara fråga om en liten saltig bit eller däremot något sött och gott.

Du sitter möjligtvis själva hemma vid din dator eller så är du på jobbet tillsammans med dina kolleger. Beställ på nätet något gott tillsammans. Eller se till att vara förberedd och ha med något gott som du redan har bakat.

Färska bakprodukter

Ingenting är så gott som nygräddade bullar. Eller exempelvis semlor som är serverade med smör som smälter in i den varma semlan. Tänk hurdan reaktionen det skulle vara på jobbet då du hämtar ett överfullt fat med härliga bakverk. Doften sprider sig runt kafferummet och allt fler nyfikna sticker in sig och vill gärna äta av dina goda bakverk.

Lätta bakverk

Det finns en massa lätta bakverk att välja mellan då du vill imponera eller enbart njuta själv. Olika muffins eller cupcakes, klassiska mockarutor eller mumsiga chokolate chip cookies. Du kan även baka saltiga muffins med exempelvis bacon och tomat eller skinka och broccoli eller varför inte rökt lax med dill. Det går även lika enkelt att baka en paj, vilken den också kan vara endera söt eller saltig.